Lääketieteellinen Ajovalo: Mikä On Suomen Paras Ja Kirkkain LED-kirurginen Otsalamppu?

Sunoptic-ero: Lääketieteelliset ajovalot, jotka valaisevat tietä lääketieteen alalla Suomen puolesta

Lyhyt historia lääketieteellisestä ajovalosta

vintage medical headlight

Varhaisimmat leikkaussalit suosivat kaakkoisvaloa, ja niissä oli mahdollisuuksien mukaan kattoikkunat, jotka hyötyisivät auringonvalosta, joka oli ainoa saatavilla oleva valonlähde ja kirurgeille todellinen haaste myös aurinkoisena päivänä. 

1800-luvun loppuun mennessä hehkulamput korvasivat suoran auringonvalon ja antoivat kirurgille vapauden tehdä leikkausta mihin aikaan päivästä tahansa. 

Halogeenipolttimot ilmestyivät 1960-luvulla ja ne lisäsivät leikkauspöydän valon määrän 100 000 lx:iin verrattuna sen 1800-luvun edeltäjään. 

LED-lääketieteellinen ajovalo mullistaa lääketieteellisen valaistuksen

Kolme vuosikymmentä myöhemmin purkauslamput käytännössä kaksinkertaisti käytettävissä olevan valon 200 000 lx:iin. Enemmän ei kuitenkaan aina ole parempi. Itse asiassa valon määrän lisääntyminen leikkaussaleissa johti silmien väsymiseen ja kirurgien tehokkuuden laskuun. 

Olemme kulkeneet pitkän tien sähköhehkulampun keksimisen jälkeen. 

Nykyään yhä useammat kirurgiset valot toimivat LEDillä. Nämä polttimot kuluttavat vähemmän energiaa ja tuottavat terävämmän, viileämmän valaistuksen, mutta kaikki LEDit eivät ole yhtä luotuja.

Sunoptic Surgical on alan johtava lääketieteellisten LED-ajovalojen valmistaja

Sunoptic Surgical is the Industry Leader in LED Medical Headlights

Sunopticilla valmistamme huippuluokan LED-valoja, jotka antavat kirurgille näkyvyyden tasoa ja laatua, joka on välttämätöntä tehokkaiden diagnostisten päätösten tekemiseksi.

Sunopticin maailmanluokan insinöörit, tuotekehittäjät ja tutkimusryhmä ovat suunnitelleet, testaanneet ja valmistaneet korkealaatuisimpia kirurgisia valaistusjärjestelmiä ja varaosia yli neljän vuosikymmenen ajan .

Jos etsit laadukkainta, kirkkainta LED-lääketieteellistä ajovaloa, olet tullut oikeaan paikkaan. Maailmanlaajuisesti luotettu ja arvostettu Sunoptic Surgical suunnittelee ja valmistaa kirurgisia valonlähteitä, ajovaloja, varaosia ja komponentteja lääketieteen, kirurgian ja hammaslääketieteen teollisuudelle Yhdysvalloissa.

Sunopticilla tarjoamme valaistusratkaisuja kirurgeille maailmanlaajuisesti. Meidät tunnetaan johtavana kirurgisten ajovalojen toimittajana . Olemme sitoutuneet tutkimaan uusia ja innovatiivisia tapoja toimittaa valaistusta leikkausalueelle . Nopea reagointiemme asiakkaiden palautteeseen ja panokseen erottaa meidät kilpailijoista.

Toimitamme maailman ainoan 400 watin xenon-ajovalojärjestelmän vaativimpiin kirurgisiin tapauksiin, ja meillä on ISO 13485 -sertifikaatti.

Kultastandardi kannettavissa LED-lääketieteellisissä ajovaloissa: Titan LX2!

Kirurgit luottavat korkealaatuisiin, huippuluokan tuotteisiimme tarkkuuden, joustavuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi . 

Tutustu Titan LX2 : een: uusimman sukupolven huippuluokan akkukäyttöiset LED-lääketieteelliset ajovalot . Kannettava järjestelmä, jossa on tehokas ja moderni valomoduulirakenne, joka on valmistettu kestävästä alumiinista ja tarjoaa optimaalisen kestävyyden kuljetuksen ja käsittelyn aikana. 

Titan LX2 Medical Headlight

Titan LX2 tarjoaa syvemmän valoalueen monimutkaisiin kirurgisiin toimenpiteisiin. 

Tehokkaampi kuin koskaan tämä kuiskaavan hiljainen, höyhenen kevyt laite, jossa on jäähdytystuuletin, varmistaa viileän toiminnan minimaalisella valopisteen tärinällä.

Erinomainen suorituskyky määritellyllä, yhtenäisellä valkoisella valolla, joka on homogeeninen ja tekee kudosten väristä aidon, eikä käyttökelvottoman valon ärsyttävää keltaista/ruskeaa tai sinistä ulkoreunaa.

Luotettavuus on suunnittelumme ydin. Tämä tehokkaampien akkujen sukupolvi tuottaa vähemmän lämpöä, ja siinä on helposti kiinnitettävä kotelo , jossa on metalliklipsi, ja äänimerkki, joka varoittaa, kun akun virta on vähissä.

  • 70 000 luksia 40 cm/16 tuuman työetäisyydellä 
  • Suuri, vaihteleva pistekoko 20-110 mm
  • Tehokkaampi moderni, höyhenen painoinen alumiinirakenne
  • Kestävämpi lisää kestävyyttä kuljetuksessa ja käsittelyssä

Uusi Sunoptic LX2 -akkukäyttöinen LED-ajovalo tarjoaa vertaansa vailla olevan valotehon ja spot-laadun samalla kun kirurgit voivat liikkua vapaasti leikkaussalissa.

TITAN X450 valonlähde kirurgeille: markkinoiden kirkkain kirurginen ja lääketieteellinen otsalamppu tänään!

Titan X450 kirurginen valonlähde tuottaa 400 wattia kirkkainta, valkoisinta homogeenista valoa . Tämä huippuluokan kirurginen valonlähde tuottaa enemmän valoa kuin mikään muu markkinoiden valonlähde. 

Kosketusnäytön säätimet helpottavat käyttöä, ja ominaisuudet, kuten kaksoistuulettimen jäähdytysjärjestelmä ja automaattinen valmiustila, luovat pitkäkestoisen suorituskyvyn ja tuotteen käyttöiän. Valittavissa oleva vieraskielinen ohjelmointi varmistaa helpon käytön maailmanlaajuisesti .

Lääketieteellinen ajovalo integroidulla kameralla: Titan HDC-300

Sunoptic Surgical HD -ajovalo integroidulla kameralla on poikkeama klassisista malleista. Arvostat tätä kevyttä, mukavaa, ergonomista ajovalo/kameramoduulia, jossa on vallankumouksellinen tekniikka koaksiaalista kohdistusta varten, zoomausvaihtoehdot ja vallankumouksellinen kameran panorointitekniikka . 

Tämä uusi kameran/valon kohdistuksen muoto tarkoittaa, että kamera on kiinteä ja lukittu valopisteen keskelle koko ajan samalla, kun se tarjoaa terävän kuvan, jossa on aidot värit. 

  • Järjestelmässä on sisäänrakennettu kuvanvakain, joka toimii reaaliajassa
  • Vähentää kirurgin pään liikkeen vaikutusta
  • Tuloksena on kuva, jota henkilökunnan ja yleisön on mukava katsella 
  • Yhdessä käytettynä ne tarjoavat videoita ja still-kuvia, jotka ovat vertaansa vailla esittäessään kirurgin näkökulman leikkauspaikkaan

Huippuluokan kirurgiset kamerajärjestelmät

Sunoptic HD -ajovalo- ja kirurgiset kamerajärjestelmät tarjoavat vertaansa vailla olevan kameran ja valon kohdistuksen , jonka ansiosta kamera voidaan aina kiinnittää valopisteen keskelle ja tuottaa samalla terävän kuvan ja todelliset värit katselunäytössä .

Sisäänrakennetut kuvanvakaajat toimivat reaaliajassa vähentääkseen kirurgin pään liikkeen vaikutusta ja tuottavat kuvan, joka on henkilökunnan ja yleisön kannalta mukavampi katsella. 

Yhdessä käytettynä ne tarjoavat videoita ja still-kuvia, jotka ovat vertaansa vailla esittäessään kirurgin näkökulmaa leikkauspaikkaan .

Ergonomisesti suunnitellun lääketieteellisen ajovalon edut

Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, mitä lääkäreiden on suoritettava huipussaan. Kaikki tuotteet on suunniteltu kirurgien ja lääkäreiden mukavuutta ja suorituskykyä ajatellen.

Sunoptic on kansainvälisesti tunnettu brändi , joka on omistautunut jatkuvaan innovaatioon ja parantamiseen.  

Laadukkaat tuotteemme ja kilpailukykyiset hinnat ovat ansainneet meille etuoikeuden olla hyväksytty toimittaja arvostetuissa HealthTrust- ja Premier Group -ostoorganisaatioissa sairaaloille ympäri maata .

Kaikki tuotteemme käyvät läpi laajan laadunvarmistusprotokollan varmistaakseen, että ne vastaavat korkeita standardejamme ja asiakkaidemme tarpeita.

Valonlähteemme ylittävät kilpailijansa ja valaisevat kirurgisia koteloita kaikkialla maailmassa . 

Sunopticilla olemme omistautuneet tarjoamaan ratkaisuja asiakkaidemme valonjakelu- ja valaistustarpeisiin maailmanlaajuisesti. Sijaitsemme Jacksonvillessä, Floridassa, jossa pääkonttorillamme on oma tuotantolaitos.

aurinkooptinen